Blog

Op og så ned…

Det var den skisæson… Udsigten til, at lifterne skulle åbne op for lokale eller for franske turister i februar ferierne (vinter ferie landet over i Frankrig), er lukket. Lifterne åbner ikke. Det blev i onsdags meldt ud, da den franske turistminister talte ved en video konference. Så hvis du havde en forhåbning om, at smutteFortsæt læsning “Op og så ned…”

Vi kommer hjem…

Vi har solgt vores hus og rykket hele vores liv til Alpe D’ Huez, men nu er vores arbejdsplads er gået konkurs, Så hvad skal der nu ske? Hvordan kommer vi videre fra denne ubehagelige situation hvor alle ens planer og drømme bunder ud i, at arbejde som Hotelmanagers og have daglig kontakt med voresFortsæt læsning “Vi kommer hjem…”

Danmarks største skirejsekoncern konkurs…

For præcis ét år siden havde vi første dag i La Rosiere på Chalet Oliver. For præcis én måned siden ankom vi til Alpe d’huez. Og i dag… der siger overskrifterne alt det vi frygtede. “Dansk Skigigant erklæret konkurs.” “Danmarks største skirejsekoncern konkurs” ”Dansk rejsekoncern konkurs.” Og det fortsætter… Det er overskrifterne i dag ogFortsæt læsning “Danmarks største skirejsekoncern konkurs…”

Status fra alpeland

Det er vist på sin plads, med en lille status her fra alpeland. Dagene går og vi kommer tættere og tættere på, hvad der skulle have været åbning af skiresortet her i Alpe d’huez. Det er lidt tragikomisk og tænke på, at på lørdag den 28/11 skulle være åbningsdagen, for alle de lokale og lifterneFortsæt læsning “Status fra alpeland”

Når nervøsiteten melder sig og Frankrig erklærer Sundhedskrise…

Med 12 dage til afgang og et Frankrig i værst tænkelig smittetal i øjeblikket, så er det klart, at samtlige følelser vælter frem og taler til en. I går aftes kl 20.00 talte Præsident Macron til folket og erklærede Frankrig i National sundhedskrise. Så med 12 dage til afgang, til et liv der skulle giveFortsæt læsning “Når nervøsiteten melder sig og Frankrig erklærer Sundhedskrise…”

Loader…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Følg vores blog

Få de nyeste indlæg direkte i din inbox.

<span>%d</span> bloggers like this: