Ski til børn! Hvordan finder du det bedste udstyr?

At finde skitøj og udstyr til børn, er ikke altid lige nemt. Der er stor forskel på, hvordan vores børn er bygget. Ligesom hos voksne, er vi alle sammen forskellige. Højde og drøjde samt størrelsen på fødderne, som er det legeme der helst skal have det allerbedst, når man er på skiferie.  

Det er også en dyr fornøjelse med udstyr til børn, da de vokser hele tiden!

Heldigvis er der en fantastisk løsning på det. Både på udstyrs og tøj delen.

Allerede år forinden vi fik Noah, opdagede jeg, at den lokale skibutik, hvor vi er stamkunder, tilbyder en genial løsning. Nemlig børnebasen.

Med børnebasen, har du muligheden for at ski og støvler vokser med barnet. Det vil sige, at hvert år, når barnet er vokset ud af sine støvler, men måske ikke sine ski, så kan du bare komme ned og bytte støvlerne til en rigtig billig byttepris. Hvis I tager på mere end en skiferie, eller I tager på dagstur til Vallåsen, så er der altså rigtig mange penge og spare i udlejning. Derudover, så får dine børn også nogle ski og støvler som de kender. I skal ikke bruge tid på at stå flere timer i kø til udlejningen på den allerførste skidag på ferien. I kan bare køre direkte ud på pisten! Det er genialt!

Jeg er helt tosset med det koncept og vi gør naturligvis også brug af det. Hos Steep & Deep, har de desværre ikke snowboard udstyr. Så det er altså kun, hvis børnene står på ski. Når man som Noah står på begge ting, så må vi jo bare investerer i board og støvler, og håber at fødderne ikke vokser for hurtigt 😉

Heldigvis har vi sparret mange penge, ved at kunne bytte til nyt med Børnebasen.

Salomon ski og støvler fra Børnebasen

Når det så kommer til tøj delen, skal børnene klædes rigtig godt på. For os er det vigtig med ordentlig kvalitet, så vi er sikker på, at Noah hele tiden er klædt på til både at kunne holde varmen, men også komme af med den, hvis det er for varmt.

Her er vores bedste indkøb til Noah;
Inderste lag: Uldundertøj fra Dilling
Mellemlag på overkrop, burton baselayer fleece Det har kun været på de MEGET kolde dage
Overtøj: Toddlers’ Burton Maven Bib Pant + Toddler Burton Amped Jacket

Noah i “room-to-grow” bukser og jakke fra Burton. Samt Burton Riglet snowboard og støvler.

Overtøjet fra Burton er så praktisk, for der er nemlig ”room-to-grow” hvilket giver muligheden for at børnene kan vokse i det. Inde i ærmerne på jakken og i buksebenet på bukserne, er der nemlig en syning. Den kan nemt klippes op og så får du altså både mere benlængde eller ærmelængde. Er det ikk’ smart?

Hvis du vil læse mere om ski/snowboard tøj til børn, kan du finde mere info hos skier.dk.

Ej at forglemme, skal man tænke smart, når man tager på skiferie med de allermindste og hvilket ekstra udstyr man med fordel helt sikkert skal købe/leje. Det kommer der meget snart et indlæg om, samt hvilke børnevenlige byer du finder i alperne 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: