Skibumserne der blev forelskede.. Del1

Hvem er så den her skøre familie, der vælger at rejse fra det hele. Fast job, god løn, lækkert nybygget hus i fantastisk kvarter med gode venner og en rigtig glad søn.

Ja, hvem er vi egentlig? Hvad er vores historie? Hvor kommer vi fra? Og hvad er vores baggrund? Vi har prøvet og samle de mest gængse spørgsmål, som du nok sidder og tænker over, når du gerne vil vide hvem det er, der står bag denne blog.

Hvem er vi?
Vi er en familie på tre. Mor Signe, far Jacob og lille Noah på knap 3 år.
Familien begyndte, da vi (forældre) mødte hinanden i Val d’Isere en smuk alpe forårsdag i april 2012. Jacob var egentlig kun på besøg, han var nemlig på sæson i Val Thorens og arbejdede som kokke-elev på Hotel Nortlander Bel Horizon (dengang Carlsberg hotellet). Jeg var destinationschef for Nortlander og SummitWeek i Val d’Isere. Vi var dengang kun 20-21 år og anede ikke hvad fremtiden skulle bringe…

Men sæsonen sluttede og vi tog hjem, hver for sig, med et hyggeligt minde 😉
Sommeren kom og jeg tog til Fuerteventura som guide for Apollo. Jacob var i Danmark og fortsatte sin kokkeuddannelse i Aalborg. Det var en sommer uden kontakt og uden noget som helst kærlighed imellem os.
Heldigvis kom der en ny vinter og på trods af en skæv sommer, valgte vi at sige ja til at være på samme destination, nemlig i Val d’Isere på lille Chalet les Bruyeres, mere kendt som Coca-cola-zero ski chalet eller nu som Hotel Victoria Lodge.

Sidste billede med tilbageværende staff og guider sæson 12/13 i Val d’Isere. Vi ses ude til venstre.

Den 8. december 2012, ankom jeg til Val d’Isere. Jacob var der allerede og alt hotelpersonalet havde forberedt en hyggelig aften med god mad og afterparty på Saloon Bar. Dagene gik, det blev jul og vi blev vidst hurtige enige om, at vi ikke kunne holde os fra hinanden. Så den 25. december 2012, blev vi altså kærester. Eller… Sæson-kærester. For det var det eneste vi skulle være. Jeg skulle nemlig hjem og studere i København, mens Jacob ville leve nomade-livet som kok og rejse verden rundt. Så vi blev enige om, at det kun skulle være sæson-kærester, og når sæsonen var slut måtte vi gå hver til sit…..

Nyforelskede og klar til at erobre verdenen 😉 Val d’Isere 2013.

Det kan du jo så nok regne ud, IKKE skete. Vi kunne da ikke bare slutte en kærlighedshistorie på den måde. Nej, den lever skam endnu og er kun endnu mere smuk. Læs med på del 2 og få resten af historien.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: